Aimée Experience
Blog Kok aan huis
Kok aan huis Haarlemmermeer

Kok aan huis

Ben je op zoek naar een unieke culinaire ervaring zonder het gedoe van uit eten gaan? Bij Aimee Experience brengen we de verfijning van fine dining rechtstreeks naar jouw huis. Of het nu gaat om een intiem diner voor twee, een feestelijke gelegenheid met vrienden of familie, of zelfs een bedrijfsevenement, onze gepassioneerde kok aan huis staat klaar om jouw gastronomische dromen werkelijkheid te maken.

Waarom kiezen voor een kok aan huis?

Wij geloven dat eten niet alleen een noodzaak is, maar een kunstvorm die gevierd moet worden. Door een kok aan huis service brengen we de expertise van een professionele chef-kok naar jouw eigen keuken, waarbij we zorgen voor een unieke en onvergetelijke culinaire ervaring. Hier zijn een paar redenen waarom onze klanten voor ons kiezen:

Omdat je voor goed eten geen excuus nodig zou moeten
hebben, eten brengt mensen bij elkaar

Persoonlijke aandacht

Onze kok werkt nauw met jou en probeert altijd een perfecte aansluiting bij jouw dieetwensen en voorkeuren te creëren. Tenslotte is de rest van het menu een experience (verrassing)

Verse ingrediënten

We streven altijd naar de hoogste kwaliteit en gebruiken alleen de meest verse en seizoensgebonden ingrediënten, zorgvuldig uitgekozen voor elk gerecht.

Gemak

Geniet van de luxe van een privéchef privékok in je eigen huis, zonder je zorgen te hoeven maken over het plannen, boodschappen doen, koken of opruimen. Wij nemen alles uit handen, zodat jij kunt ontspannen en genieten.

Maatwerk

Of je nu een romantisch diner voor twee organiseert, een verjaardagsfeest viert of een zakelijke bijeenkomst plant, wij passen ons aan aan jouw unieke behoeften en zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Kok aan huis Haarlemmermeer

Onze arrangementen

Bij Aimee Experience kun je alle culinaire kanten op;

Privé diners

Laat je verwennen met een exclusief diner in het comfort van je eigen huis of bedrijfslocatie, bereid en geserveerd door een professionele kok.

Prive lunch

Voeg een vleugje elegantie toe aan je lunch met onze op maat gemaakte 3 gangen lunch, waarbij we heerlijke gerechten serveren die indruk zullen maken op jouw gasten of klanten.

Dunch op locatie

Een dunch is een late lunch of een vroeg diner bestaande uit 3-, 4- of 5 gangen met de heerlijkste gerechten met of zonder bijpassende wijn.

High wine op locatie

Een bijzondere Aimee Experience is wel een High Wine, met de fijnste combinaties van kleine gerechtjes en ook bijpassende wijnen.

High tea op locatie

Onze high tea is echte luxe in het kwadraat, uiteraard bereid door onze kok aan huis, met de huisgemaakte zoete lekkernijen.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om een onvergetelijke culinaire ervaring te creëren? Neem vandaag nog contact met ons op om je wensen te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Bij Aimee Experience streven we ernaar om al jouw culinaire dromen, bij jou thuis of op locatie waar te maken!

Kok aan huis Haarlemmermeer

Aimée Experience
Kok aan huis
Op locatie