a

Dunch

Een nieuw woord in deze tijd vol nieuwe maatregelen is het woord Dunch. Door de woorden lunch en diner samen te voegen ontstaat de term dunch. En dunch is een late lunch of diner.

De meeste mensen gaan pas rond 19.00 uur aan tafel in een restaurant. Sommige restaurants bieden al een uitgebreid gangenmenu aan vanaf de middag. Zodat de gasten weer op tijd naar huis kunnen gaan, zonder iets te missen van de kwaliteit en ervaring  van het uit eten gaan. Als chef aan huis ben je natuurlijk heel flexibel. Daarom bieden wij ook deze manier van ervaren aan. Terwijl uw gasten binnen druppelen, worden ze verwelkomt met een bubble wijn en een amuse. Daarna kunt u kiezen uit een 3, 4 of 5 gangen dunch menu, inclusief onze fijne bijpassende wijnen. Zo ervaart u alsnog het unieke gevoel van uiteten gaan.

Hoelaat is dunch?
Officieel tussen 15.00 en 17.00 uur.

DUNCH – ARRANGEMENTEN

DUNCH ARRANGEMENTEN EXCL. WIJN
3 gangen met bijpassende wijnen

EUR 45,- P/P

4 gangen met bijpassende wijnen

EUR 52,50 p/p

5 gangen met bijpassende wijnen

EUR 60,- p/p

DUNCH ARRANGEMENTEN INCL. WIJN
3 gangen met bijpassende wijnen

EUR 59,- P/P

4 gangen met bijpassende wijnen

EUR 65,- p/p

5 gangen met bijpassende wijnen

EUR 71,- p/p

EXTRA WIJN PER GLAS

EUR 6,-

PRIJZEN PER FLES variëren TUSSEN

EUR 24,- / 30,-

Aimée Experience
Kok aan huis
Op locatie